Pasinler Meslek Yüksekokulu

Telafi Sınav Başvuru Duyurusu ve Tarihleri

ÖNEMLİ: 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz  yarıyılı sonrası Telafi sınavları başvuru ve sınav tarihleri aşağıda verilmiştir. Bu sınavların uygulamasına ilişkin olarak;
1) Ekte verilen ilgili sınav başvuru dilekçesi öğrenci tarafından doldurulup imzalandıktan sonra öğrenci işlerine teslim edilecektir.. Dilekçe vermeyen  öğrenciler sınava alınmayacaktır.
2) Sınavlar ilgili tarihlerde dersin hocası tarafından belirlenen şekilde yüz yüze yapılacaktır.

3)Rapor yada Covid 19 testinin pozitif olduğuna dair evrak getirmeyen öğrenciler sınava başvuru yapamaz.

Telafi  SINAVI;
Başvuru Tarihi: 19.01.2022 Çarşamba

Son Başvuru Tarihi: 26.01.2022 Çarşamba

Öğrecilerimizin öğrenci işlerine gelerek Telafi  sınav dilekçesi doldurarak başvuru yapması gerekmektedir.
Sınav Tarihi: 27 Ocak 2022 Perşembe – 28 Ocak 2022 Cuma

Sınav Yeri: Pasinler Meslek Yüksekokulu (yüz yüze) Sınav salonunda yapılacaktır.
Sınav Saati: Dersin hocası sınav saatini belirleyecektir.

Telafi Sınav Dilekçesi İçin Tıklayınız.